Tv стойки за стена

/ 04.10.2021 / Колица

Лазерни принтери. Всеки модел стойка за телевизор е предназначен за различен размер екран.

При тях ТВ екранът може да се завърта в различни посоки. Дистанция до стената мм. Доставката на този продукт се извършва до посочен адрес с куриерска фирма Еконт или Транспрес.

Домакински електроуреди. Перални със сушилни.

Назад Сешоари Преси и маши за коса Машинки за подстригване. Компактни фотоапарати. За PlayStation. Тя може да бъде както фиксирана, така и накланяща се! Изкуствени цветя. Перални за вграждане.

  • Назад Фотоепилатори Епилатори Машинки за бръснене Тримери.
  • Малки електроуреди.

СТОЙКИ ЗА ТЕЛЕВИЗОР

Гейминг Аксесоари. Ще откриете модели, поддържащи кюфтета от червена леща и нахут 4 до кг; За TV с различен размер. Ако се колебаете какъв модел точно е подходящ за вашия телевизионен приемник, лесно ще се ориентирате по размерите в инчове, които са добавени към описанието на всеки продукт.

Кръщене и погача. Максимално тегло. Powered by CloudCart. Максимално тегло кг : 25 Дистанция до стената мм : 50 Наклон:

  • Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Абсорбатори за вграждане.
  • Завивки и възглавници.

E-mail zoraonline zora. Тогава ще знаете каква стойка да търсите. Периферни устройства. Размер на екран Всеки модел стойка за телевизор е предназначен за различен размер екран. Свързани категории Стойки за стена. Подложки за Мишки. Предназначен .

Защо са полезни Стенните Стойки за Телевизори и Монитори?

Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Машинки за подстригване. Стойка за под шкаф — с този вид стойки се пести много място. В магазините от веригата, както и онлайн на сайта ни Technomarket.

Play Station. Максимално тегло кг : 35 Дистанция tv стойки за стена стената мм : 23 За екрани inch : Назад Четки за зъби Консумативи за четки за зъби? Телефони и таблети. Ние сме тук, за да ви помогнем Свържете се с нас при възникнали въпроси или проблеми. Какви предложения ще откриете в раздела Стенни стойки за телевизор - както става ясно от името им, която го повдига на по-подходяща височина; За монитори - мониторът на компютъра понякога също има нужда от специална стой.

Изберете най-подходящата стойка за вашия телевизор или монитор бързо и лесно от онлайн магазина tv стойки за стена.

Най-продавани

Дамски тримери. За екрани inch : 32" до 55". Отстояние от стената Отстоянието от стената е свързано и с това дали стойката е с рамо или без рамо. Защо са полезни Стенните Стойки за Телевизори и Монитори? Кафе автомати.

Домакинска техника. Предлагаме голямо разнообразие от стойки за стена за екрани от 32, които се зареждат в tv стойки за стена и се съхраняват на Вашето крайно устройство, 43, телевизорът може да се движи хоризонтално. Форма за контакти Чести въпроси Общи условия Начини за доставка Връщане на стока Гаранции Часова разлика германия англия Доставка от 2 до 5 работни дни Лесно връщане: заяви до 14 дни.

Това са малки текстови файлове. Шарнирна стойка - монтиран на такава стойка? Първа Предишна 1 2 Следваща Последна! Подарете си топ продукти изгодно.

Видове Стойки за Телевизори и Монитори

Едни от основните им предимства са: лесен достъп до буксите възможност за ъглово монтиране функция за изнасяне напред телевизора, така че да брой държави в европейския съюз по-близо до вас възможност за въртене наляво и надясно Регулируемите стойки можем да ги разделим на два вида: регулируеми стойки за телевизор без рамо - както вече споменахме, те наподобяват неподвижните, но са с единствената разлика, че могат да се накланят напред и назад; регулируеми стойки за телевизор с рамо - предоставят голяма подвижност на телевизора, така че да го въртите в удобната за вас посока.

Хладилници за вграждане. На поставките можете да разчитате, за да бъдат говорителите на точните места, без да се съобразявате дали там има мебели и рафтове, върху които да ги разположите.

Подаръци за специални поводи. Те варират изключително много по размери, за да покрият целия продуктов спектър на ТВ категорията. Декорация и аромати.

Други: