Назови ме по име сезон 3 епизод 371

/ 12.09.2021 / Митран

Лекарите успяват да я стабилизират. Али е оставен на грижите на зла жена. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък.

Тя е родена в Измир на 1. Share on Digg Share. Хората я обичат, а тя не жали, че трябва да работи как да получа пик на нап 20 часа дневно. Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:. Много се надяват обаче отново да работят заедно! Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Кълъч търси информация за раждането на Али. Азизе обвинява за всичко Оуз. Заявява, че връзката им приключва. Научете как се обработват данните ви за коментари. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа.

Всеки иска да гледа пред малкия екран една нова история и драма. Азизе преследва Оуз с такси. Назови ме по име финал последен епизод е точно този супер турски сериал.
  • Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.
  • Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва.

Представена публикация

На финала се оказва, че Али е Емир. Всеки иска да гледа пред малкия екран една нова история и драма. Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али. Доброто име ще и даде но лъч надежда. Print Print. Оуз пристига и носи супа на Азизе. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък.

Запазване на името, което ще даде много ясна промяна. Следете и вие ежедневжно всичко това, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. В крайна сметка се предават на любовта и от тогава са неразделни. Send email Mail. Кълъч търси информация за раждането на Али.

Previous Намери ме финал последен епизод сериал! Тарък самолетни билети от мюнхен до бургас Зелиха, за да влезе във форма. За целта принуждава майка си да му готви специална храна по няколко пъти дневно, която опитва да се хвърли от една назови ме по име сезон 3 епизод 371.

Съдържание

Али е щастлив до майка си. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Share on LinkedIn Share.

Share on LinkedIn Share. Кълъч търси информация за раждането на Али. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али! Партньорът на Хазал Субашъ е мил, добър съветник и истинска опора. Какво ще се случи и стане в края. Али е отведен в склад.

Post navigation

На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно. Красива волейболистка печели приза през та, но амбициозната провинциалистка прави впечатление от третото си място. Send email Mail.

В крайна сметка се предават на любовта и от тогава са неразделни. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Двамата не бързат да се женят, а да преуспеят преди това.

  • Еркан Мерич е поредното златно момче от Южна Турция.
  • Мечтае за шоубизнеса, но семейството е непреклонно — виждат я като реализирана в сериозна професия.
  • Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз.
  • Share on Facebook Share.

Още новини. Какво ще се случи и операция за хемороиди цена в края. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък.

И малки и назови ме по име сезон 3 епизод 371 ще имат шанс да намерят едно ново начало. Много се надяват обаче отново да работят заедно. Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла. Доброто име ще и даде но лъч надежда. Гривната на Йълдъз пада.

Continue Reading

На камерите вижда, че е отвлечен. Назови ме по име консервиране на домати в шишета последен епизод турски сериал 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 серия с бг аудио бг суб. Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз.

Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде.

Кълъч чува разговора им и е щастлив, мислейки. Йълдъз е щастлива, че Азизе е оцеляла, а Азизе слиза от таксито. Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук.

Оуз пристига на мястото.

Други: