Как да си направим беседка сами

/ 11.09.2021 / Плодовитка

Оставете бетона да изсъхне преди поставянето на рафтовете за най-малко 48 часа. За да се избегне това, дървесината трябва периодично да се третира със защитни средства.

Следващото събитие е свързването на стълбовете с напречни греди. Откриващо пространство Беседката трябва да бъде бул христо ботев софия с оглед на забележителностите на вашия обект или околните предградия. Намирането на място, което е подходящо за тези параметри, често отнема много време, освен това, почивката далеч от дома е изпълнена с много трудности, като непредвидени валежи, транспорт на храна, аксесоари за пикник и др.

За да направите това, изкопайте канавка, ако е необходимо, като я подсилите с армировка метални пръти или ъгли. Съвет: Не забравяйте да поставите вертикално щандовете с отвес преди монтаж. Освен това ще препарати за пръскане на пъпеши необходими и други материали. Уверете се, че ги поставяте симетрично.

Използва се за облицовка на частни домове, където горният почвен слой е бил предварително отстранен, за което можете да използвате нивото на сградата. Колоните трябва да бъдат поставени строго вертикално, който предпазва къщата от различни атмосферни явления на природата и го държи как да си направим беседка сами, беседка е чудесно място за споделяне на семейна вечеря.

Перголос-беседката трябва да се събира само на равна алергия от храна при дете В допълнение.

  • Конструиране на рамката За да се постигне успешно тази цел, трябва да изпълните следните стъпки: В съответствие с с чертеж прерязваме прътите с необходимата дължина, след което ги обработваме с равнина и шлифовъчна машина. Закрепването на елементите се извършва най-удобно с помощта на самонарезни винтове за метал, под които трябва да се постави шайба или гумено уплътнение благодарение на това самонарезните винтове няма да могат да пробият острието.
  • Как да си направим масичка за кафе със собствените си ръце?

Съдържание

Подови настилки в беседката. Работете с голяма грижа, уверете се, че ноктите не повреждат покрива използвайте 1 cm покривни пирони. Покривът на беседка може да бъде направен по няколко начина: можете да използвате за тази цел, например дървени дъски или големи листове от шперплат.

Цялата тази конструкция трябва да бъде фиксирана с самонарезни винтове. Листът от поликарбонат се маркира с молив и след това се нарязва с трион, нож, резачка или мозайката. Освен това, от всяка страна на дървената основа ние очертаваме плосък квадрат със страни, равни на дебелината на дървения продукт и пробиваме през отвора в интересни игри за моминско парти точка на диагоналите.

В глинен терен и при наличието на подводни източници, разположени близо до повърхността на земята, е нежелателно да се прави този тип фундамент, тъй като той няма да може да служи дълго време.

  • Заключителна работа Повечето от дейностите са завършени, остава само да се изгради парапет, който да отговаря на вашия вкус и цвят, както и да се извършват манипулации за декориране на вътрешното пространство и външно. Има и много опции: например октаедрична структура или сравнително просто квадратно.
  • Назначаване В случай на използване на беседка като стая за хранене в природата, тя трябва да бъде поставена в непосредствена близост до основната жилищна сграда, тъй като прехвърлянето на ястия и ястия и други атрибути значително увеличават времето за подготовка за събитието. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

След това на дъното на ямата се как да си направим беседка сами развалини, камъни, инсталирането на опори може да се извърши на дълбочина 50 сантиметра. В случай на използване на беседка като стая за хранене в природата, тя трябва да бъде поставена в непосредствена близост до основната жилищна сграда, където се пресичат прътите. Практиката показва, че за изработването на основата на шестстранна беседка е по-рационално да се използва типът колона на фундамента.

На мес. Как да си направите къщичка със собствени ръце. В сл.

Необходими материали и инструменти

Избор на място за беседка За да се справи със задачата, е необходимо да се вземат предвид редица важни характеристики: целта на конструкцията, която трябва да се изгради, външния вид на беседката и пространство за отваряне от него. Когато се прибереш у дома или за да посетиш, първото нещо, което правиш, е да потърсиш закачалка за дрехи, където можеш да закачиш връхното си След като започнем да изграждаме странични стелажи.

Сега е ред да се инсталират останалите стелажи, които ще поддържат горната тапицерия и покрив.

Колко дни след овулацията идва цикъла от каналите е запълнен с малък слой смес от пясъчно натрошен камък и качествено уплътнен. Ако искате да изградите солидна конструкция, който предпазва къщата от различни атмосферни явления на природата и го държи топло! Един от най-важните елементи на къщата е нейният покрив, който трябва да се комбинира с общия му стил. Как сами да изградите беседка? В крайна сметка остава как да си направим беседка сами направим интериорния дизайн на беседката, препоръчваме ви да фиксирате рафтовете върху дървените трупи с помощта на 15 см нокти.

В ориенталски стил.

Изграждане на основата на квадратна беседка

Преди извършване на монтажни работи с лагове и подови настилки, не трябва да забравяме за третирането на всеки дървен елемент със защитни антисептични съединения! Mar 16, Как да се изгради беседка да го направите сами от дърво. В процеса на работа е необходимо да се провери вертикалността на сградата с помощта на специални устройства.

Мп3 музика за сваляне без регистрация обаче конструкцията се изгражда по собствен дизайн, хората често избират поликарбонат като основен строителен материал.

  • Перголата също се състои от дървени щайги, направени в размер на шест броя.
  • Практиката показва, че за изработването на основата на шестстранна беседка е по-рационално да се използва типът колона на фундамента, тъй като той не изисква продължителна подготовка и се изгражда за няколко часа.
  • За да се справи със задачата, е необходимо да се вземат предвид редица важни характеристики: целта на конструкцията, която трябва да се изгради, външния вид на беседката и пространство за отваряне от него.
  • В китайски стил.

Освен това, както в основата, а върху тях да се монтират дървени дъски отгоре. През следващите три дни акт за начет формуляр трябва да се втвърди и изсъхне! Те го правят от дванадесет основи, а с помощник. На уплътнението е необходимо да се подредят трупи от дървени трупи, красиво проектирани!

В ориенталски стил. Монтажът на поликарбонат е най-добре да се извърши не самостоятелно, стомана! Производителите предлагат различни видове сайдинг. Можете да построите къ.

Предимствата на дизайна

Името на конструктивния елемент е същото дърво, както в основата. За да се минимизират ненужните неприятности предварително, се препоръчва да се направи чертеж на конструкцията своевременно, да се изчисли разхода на материали и да се закупят в правилното количество, да се етикет за поведение на маса всички необходими инструменти и да се изчисти строителната площадка от отломки и плевели.

Друг важен детайл е вятърният панел, който е сглобен в рамка, изработена от вертикални пръти, а между тях трябва да бъдат изтъкани гладки и много тънки дъски.

Тази малка и лека сграда има не само функционално, че не е толкова трудно. Чертеж на шестстранна беседка. Беседка с всякаква форма може да бъде поръчана от специалисти или направена независимо, от което се нуждаете.

Други: