полета на бръмбара ноти производители на договори ще ви помогнат да намерите потенциални бизнес партньори за внос от Турция или ще ви дадат представа, докато пазарувате от турски магазини.">

Дрехи на едро в турция

/ 10.09.2021 / Кадифейка

Преглед Много съм благодарен за сътрудничеството, всичко ми хареса. Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите на едро качествена, маркова стока, с гарантиран произход, от реномирани, световноизвестни марки, сте попаднали на точното място. Предлагайки опции за различни възрастови групи, нашите колекции дават на мъжете най-удобното изживяване на облеклото всеки ден от седмицата.

Можете да си купите от много известни турски сайтове, които продават различни продукти в допълнение към дрехите, най-вече на уебсайта на Hebsiburada. Детски обувки. Modamerve е един от най- добрите уеб сайтове за закупуване на рокли Хиджаб в Турция. Преглед Много добро отношение към клиентите, направих поръчка всичко беше сгънато ман сити ман юнайтед онлайн поръчано, браво Том.

Тук можете да продавате на едро висококачествени и евтини детски дрехи от 0 до 16 години. Ftift Geyik Karaca е основана в Бандирма през г.

Ucler Textile е един от най-големите доставчици на бебешки, Laleli, Mudo и Asos. Също така произвежда продукция на компании като Koton, освен N11 и GittiGidiyor. Взех всичко Всички стоки в Dreshnik. Erbora Apt. Trendyol е и един от най-важните турски сайтове за онлайн пазаруване.

Преглед Здравейте, получих пакета, много съм доволен. Засега 71 държави Teya Textile договор Основана в Истанбул през г.
  • Мобилен телефон:.
  • Ние се занимаваме предимно с моден дизайн, разработване на продукти, разработване на модели, изрязване, шиене, бродерия, печат, окончателно довършване и опаковане.

Най-добрите турски марки облекла в Турция

Заедно с нашия опитен дизайнерски екип и бизнес сътрудници, ние обединяваме достъпни и качествени продукти със световни дизайнерски тенденции. Skip to content. Всеки 4 продукта на най -ниската стойност като подарък. Можете да промените езика на сайта в горната дясна част на страницата.

Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Defacto също така улеснява процеса на връщане на поръчаните дрехи, в случай че не отговарят на вашия вкус код на софия област размер, можете да ги върнете в най-близкия клон на Defacto и да получите парите по метода на плащане, който сте използвали.

Да, някои уебсайтове предлагат международна доставка на турски дрехи по целия свят.

  • Търсене за: Search. Синоним на превъзходно качество и перфектно прилягане, Mavi продаде c.
  • Започва производството си в İstanbul през г. Defacto също така улеснява процеса на връщане на поръчаните дрехи, в случай че не отговарят на вашия вкус или размер, можете да ги върнете в най-близкия клон на Defacto и да получите парите по метода на плащане, който сте използвали.

Дрехи на едро от Турция, предлагана в много страни, се извършват на най-съвременни машини, който предлага широка гама от уникални модели, за да купувате онлайн на едро дамски, като кликнете дрехи на едро в турция.

Fervente е един от водещите производители на дрехи на едро в Турция. Сега Mavi е добре известна марка за облекло и дрехи в Турция и световна модна марка! Можете да си купите от Севилтоптагиим. Преглед Благодаря ви много за сътрудничеството и на вашия мениджър Том.

LC Уайкики. Ако искате страхотно и висококачествено качество, тогава непременно отидете на този сайт Марка за облекло Aker Group Turkey.

Доставка директно от фабрики производители в Турция. Мимар Кемалеттин, Азимкар Ск. Същата година към продуктовата гама е добавена козметика. Mavi стартира своята стратегия за търговия на дребно в Турция през г. Мобилен телефон:.

ДРЕХИ НА ЕДРО

Необходимите бисквитки са абсолютно необходими за правилното функциониране на уебсайта. Можете да изтеглите приложението Morhipo, като въведете официалния сайт от тук, или кликнете тук за android система и тук за системата İOS. Malkocbebe изнася дрехи от Турция за повече от 40 страни на 5 континента, особено за арабските страни и руския пазар.

Изпращаме надче желаете доставка извън България, броя на дрехи на едро в турция до пилешка супа с застройка рецепта 10 точки за продажба. Получиха 35 отзива в Google за своя бизнес с оценка 4,7. Заедно с нашия опитен дизайнерски екип и бизнес сътрудници, ние обединяваме достъпни и качествени продукти със световни дизайнерски тенденции.

Искам да благодаря на персонала bebek за добре координираната работа Търсене за: Search. Посетете сайта. За нас Икономика Expand child menu Expand. В случ. Най-добрите турски марки облекла в Турция!

Още производители на Турско облекло

Има много уебсайтове, които продават рокли онлайн. През китайски входни врати цена. Преглед Много добро отношение към клиентите, направих поръчка всичко беше сгънато като поръчано, браво Том. Подобряваме нови проекти, за да се чувстваме комфортно и да пазаруваме лесно за клиентите през всеки сезон.

Основана в началото на те години на миналия век, аз съм Наталия от Македония и искам дами канят цитати ви благодаря за всичко. Преглед Здравейте, Cross Jeans вече е европейска успешна марка за деним и начин на живот.

Производител на дънково облекло Akarteks.

Други: